Home
Prirodno blago Bogato vitaminima i Ljekovitim svojstvima Za svaki tip kože

Alosmana Topčića 11

Brčko distrikt BiH

76100

Tel.: +387 61 942 252   

Email : brcko.bioremix@gmail.com

Web : www.bio-remix.com

Mail: brcko.bioremix@gmail.com
Bio Remix d.o.o.
Home Proizvodi O nama Sastojci Kontakt certifikat Usluge
Home Obratite nam se još danas S vašim zahtjevom Mala manufaktura Velikog kapaciteta
Svi naši proizvodi sadrže KOLOIDNO SREBRO Ljekovitost eteričnih ulja je od davnina poznata. Uživamo u prirodi koju poštujemo, postižući bolje razumjevanje vlastite ljudskosti. certifikat

 Shea maslac-latinski naziv:Butyrospermum parkii

Zbog svojeg sastava nezamjenjiv u svakodnevnoj njezi kože. Sastoji se od , vitamina A i E, te visok sadržaj proteina i minerala.Sadrži 36-50% stearinske kiseline, te 40-50% oleinske kiseline. Učinkovit kod regeneracije stanica kože i za njegu  naborane kože,te  kod neurodermititisa . Pomaže kod raznih oboljenja kože kao što je psorijaza, seboreja, ekcemi, neurodermitis i akne. Duboko prodire u kožu, regenerira je. Naročito je dobar za prevenciju strija. Odlično je ulje za njegu kože atopičara, pogotovo kod male djece .Sadrži veliku količinu tzv. neosapunjivih tvari , koju  čine esteri cimetne kiseline koji upijaju UV zrake.


Sastojci i njihova primjena

  Ulje pšeničnih klica-latinski naziv:Triticum aestivum L.

Prirodni antioksidans pa se koristi kao konzervans.

Ulje je izuzetno bogato vitaminom E ,F,A,Bkompleksom i esencijalnim masnim kiselinama.potiče obnavljanje stanica,omekšava kožu i čini je gipkom,olakšava simtome dermatitisa.Dobro njeguje sve tipove kože,naročito ispucanu,oštećenu,zrelu,suhu te kožu s borama,ožiljcima i strijama.
  Ulje argana-latinski naziv:Argania  spinosa

Nazivaju  ga«tekućim zlatom».Iznimno je bogato nezasićenim esencijalnim masnim kiselinama, odlično je za  ublažavanje suhe i dehidrirane kože, te kod bora.Arganovo ulje zbog svog visokog udjela antioksidansa (vitamin E, nezasićene masne kiseline i fitosteroli), preporuča se za tretiranje kože s pretjeranim izlučivanjem sebuma.Najomiljeniji je za njegu suhe kose i vlasišta, noktiju i kože sklone svrbežu. Pokazuje i antialergijski učinak. Tradicionalno se koristi za njegu kože novorođenčadi,djeluje na strije i ožiljke.

Ulje masline-latinski naziv:Olea europaea

Čak 75% čine oleinska  kiselina.

Prirodna je zaštita od sunca (odbija oko 20% sunčevih zraka).

Koristi  se za njegu suhe kože kojoj fali masnoće. Najvažniji su  antioksidansi iz maslinovog ulja, koji sprečavaju proces oksidacije, odgovoran za preranu smrt stanica.Dokazano je da maslinovo ulje i plod masline svojim antioksidativnim djelovanjem čuvaju stanice i odgađaju starenje. Sastojci masline imaju i protuupalna svojstva, čime smanjuju rizik od raka.

  Ulje ricinusa-latinski naziv:Ricini oleum virginale

Poznato je po svom djelovanju  kao purgativ,

hidratizira i štiti  barijeru kože.

Koristi se za njegu suhe i oštećene kože,bogato je masnim kiselinama,

koje na kožu djeluju umirujuće.
  Ulje badema-latinski naziv:Prunus amygdalus Batsch.var.dulcis

Tradicionalno se koristi  kod raznih ekcema, psorijaze, te suhe i upaljene kože slone svrbežu, a   koristi se  i u prevenciji  strija. Sadrži od 62 do 86 % oleinske kiseline, od 20 do 30 % linolne kiseline, te do 0,9 % tzv. neosapunjivih tvari, koje su po svojoj strukturi uglavnom fitosteroli. Smatra se da dobro uravnotežen omjer jednostruko nezasićenih masnih kiselina, poput oleinske, i višestruko zasićenih masnih kiselina, kao što je linolna, te ugodna tekstura  pridonose njegovu povoljnom učinku na ljudsku kožu i sluznice. fitosteroli. „Na kozmetičkom tronu“badem, kao što se i očekuje  je univerzalno ulje za svaki tip kože.Pozovite nas : (387) 61 942 252

Obratite nam se s vašim zahtjevom.

Tu smo radi vas.