Home
Prirodno blago Bogato vitaminima i Ljekovitim svojstvima Za svaki tip kože

Alosmana Topčića 11

Brčko distrikt BiH

76100

Tel.: +387 61 942 252   

Email : brcko.bioremix@gmail.com

Web : www.bio-remix.com

Mail: brcko.bioremix@gmail.com
Bio Remix d.o.o.
Home Proizvodi O nama Sastojci Kontakt certifikat Usluge
Home Obratite nam se još danas S vašim zahtjevom Mala manufaktura Velikog kapaciteta
Svi naši proizvodi sadrže KOLOIDNO SREBRO Ljekovitost eteričnih ulja je od davnina poznata. Uživamo u prirodi koju poštujemo, postižući bolje razumjevanje vlastite ljudskosti. certifikat manufaktura Pozovite nas : (387) 61 942 252

Obratite nam se s vašim zahtjevom.

Tu smo radi vas.

Bio-remix manufaktura

Mala manufaktura svjesno proizvodi prirodne proizvode na bazi jestivih i eteričnih ulja.

I sami smo proizvod današnjice i globalnog uticaja koji nas je usmjerio na očuvanje lokalne zajdenice pa i ostatka okoline u smislu konzumiranja bio-eko proizvoda u cilju očuvanja sopstvenog zdravlja a kao proizvođaći nudimo tu šansu svima koji dodju do nas. Time preuzimamo odgovornost za razmišljanje  o okolišu i održivog djelovanja. S tim na umu živimo sigurno.

Zdravlje na prvom mjestu!


Ručno rađeni sapuni ... .. su nešto prekrasno.

Oni su prirodni za razliku od konvencionalnih sapuna i sličnih proizvoda(ovdje mislimo na jeftine proizvode iz nafte,iz masti životinjskog porijekla itd...)

Promatranje po broju ispitanika pokazalo je da BioRemix proizvod spada u liniju vrhunskih proizvoda za njegu kože i svake kose,da je po sastavu vrlo prikladan jer sadrži prirodne sastojke koji imaju sve što vam treba za zdravu i lijepu kožu, i dobru njegu kose. Dokaz za to su naši vjerni kupci.


Oprez: Nije svaki ručno rađeni sapun i pravi prirodni sapun - termin «prirodni» nije zaštićen. Razlikujte mirisna ulja od eteričnih. Mirisna ulja su mnogo jeftinija jer su čista hemija! Eterična ulja su skuplja ali s razlogom,sadrže ljekovita svojstva! Koristite naše provjerene, atestirane i certificirane proizvode “BioRemix”!


„Sve što ne mozete u suštini pojesti“- Ne stavljaj te na svoju kožu!


Prirodna, organski i zdrava hrana na tanjuru svakako je bitna stvar današnjice. Očito je da bi  odabir proizvoda za ličnu higijenu trebao biti po istim kriterijima kao i izbor naše hrane.  


BioRemix proizvodi su jedinstvenog lijepog izgleda,super mirisa i puni ljekovitih sastojaka. Svi naši prirodni proizvodi su puni prirodnog glicerina. Naši zdravi sapuni izrađeni su od kvalitetnih prirodnih jestivih i eteričnih biljnih ulja,textura-boje su takodje biljnog porijekla.Tehnikom hladnog postupka osiguravamo veliki procenat hranjivih tvari u sastojcima. Paleta naših proizvoda nudi izbor za svaki tip kože. Štiti, regenerira, popravlja i aktivira kožu, a bez začepljenja pora i neželjenog isušivanja. Naši proizvodi su bez sintetičkih tenzida i konzervansa.


Briga za svijet oko nas je ključna, zato smo odlučili stvoriti potpuno biorazgradivi proizvod.


BioRemix je prirodni proizvod koji je napravljen po tradicionalnom receptu a da bi se uklopio u današnjicu potrudili smo se oko izgleda takodje koristeći samo i strogo prirodne sastojke.


Nije testirano na životinjama, ne sadrzi u sebi ništa životinjskog porijekla.


Ono što želimo sebi,želimo i Vama! Čuvajte zdravlje kroz osnovnu stavku u životu,

prirodna i svakodnenva“lična higijena”.